Haber sitelerinde Bilgi içeren bi seyde yok. Bi güncelleme çıkarıp bunları yok etse ne güzel olurdu ya.
Aynen öyle tamamen vakit kaybı.
Doğru yaklaşım, google elinde bin petabaytlarca veri işliyor günlük. E haliyle doğruyu bulmasıda güçleşiyor.
Kesinlikle, bence news olayında ciddi bir algoritma güncellemesi yapması lazım.
Tüm söylediklerine katılıyorum.
Artı olarak çoğu konuda haber bile yok.
Daha 1-2 saat önce "Meclis ne zaman tatile giriyor" diye arattım. İlk 5 siteye tıkladım. Lafı evirip çevirmişler ve sonuç yok. Sonra sıkılıp tarayıcıyı kapattım.
Eğer bunun önüne geçebileceğimiz bir yöntem bir topluluk oluşturma gibi bir düşüncen varsa bende katılırım.
Malesef öyle hocam, sinir bozucu! Bana göre en iyi yöntem herkesin bu konuda google'a geri bildirimde bulunması aksi halde farklı arama motorları kullanacağımızı da belirtip.
Tabi Google konusunda uzman olan arkadaşlar daha mantıklı fikirler verebilirler.
kesinlikle mükemmel içerikli bir site yaptım. yazılarımın hepsi 1500-2000 kelime. ama her kelimede hangi kelimede olursa olsun en az 2-3 sayfada haber siteleri. masallah google haber sitesi seviyor sanırım. bizde haber sitesi yerine baska sektor site açalım. google sana sesleniyorum. çınlatılıyorsun
got izle yazarsın hürriyet cıkar xxxxx izle yazarsın haberler cıkar vallaha bende bıktım
Aynen öyle son zamanlarda iyice dozutan bir hal haldı bu durum. Sanırım gerçekten google kullanıcı kaybetmeye başladı ve böyle giderse çok kullanıcı kaybedecek.
Tabi bu durum bizim ülkemize özgü bir durum olabilir diğer ülkelerde olay nasıl bilmiyoruz