Gazi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar üzerine basa basa tekrar ediyorum. Adsense servisinde veya google ın başka bir servisindeki sıkıntıdan ötürü oluşan bir durum değil. Evet bir güncelleme var ve bu güncelleme ile google trafiği kalitesiz olan siteleri ayrıştırıyor ve hesap bazında filtreleme yapıyor. Kurunun yanında yaşta yanar misali bazı organik hitli siteler durumdan etkilenebilir ama çok büyük bir oran ile trafiği sosyal medyadan veya diğer direk hit çekme kaynaklarından ziyaretçi çeken siteler etkilendi ve etkilenmeye devam edecek. Sadece bekleyerek bu sorunun çözüleceğine ihtimal vermiyorum. Çözüm odaklı birşeyler yapmalı en azından fikir üretmeliyiz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bilgiler için teşekkürler hocam ama bilgiyi nereden aldın?

Yıllardır her yıl içerisinde 50 - 100 tane güncelleme oluyor ve her güncelleme sonrası aynı şeyleri yazan üyeler oluşuyor. Yahu ben bu bilgiyi Google servislerinin şurasından aldım diyen birini görmedim daha...Üç beş kişi böyle yorumlar yapıyor sonra gelip burada bazı kişilerde aynısını yayınlıyor ya da fikirlerini gerçek bilgiler gibi yayınlıyorlar. Yorumlarınızın sonuna veya başına BENCE eki eklemeyi unutmayın hocam. Sonra yanlış anlaşılmalar yaşanıyor.