Sağlam bir avukatlık bürosu bu konuda bir çalışma yürütmeli. Benim aklıma data işleme dışında bir şey gelmiyor ki şunu da düşünüyorum Turkcell Türkiye'nin en yüksek kâr marjı ile belki iş yapan gsm ve internet servis sağlayıcı şirketi. Fakat aynı zamanda bu şirket para vererek alınan internette http olmayan bağlantılarda reklamlar çıkarttırıyor. Haliyle Huawei bu şekilde bir teklif yaptığında kabul etmez diyemiyorum.
Turkcell'den vazgeçelim demekte çare değil. Telekom'a kızıyorduk tekel diye. Şimdi Superonline'da ciddi bir tekel. Her ne kadar şuan için hizmetlerini kullanmam gerekmemiş olsada ücreti karşılığında turbo indir, turbo yükle vb. özel ücretli servisleri sunan tek firma bildiğim kadarıyla. İndirme o kadar sorun değil 50 mbps indirme hızına sahip internet aboneliğini yaparsın ama 50-100 mbps upload Türkiye bireysel ev internetleri için hayalden öte.
Benim sülale avukat siyasi tanıdıklarda var uğraşmaya değmez avukata başvurup mahkeme açsan sonuçlanana kadar taahhüt biter ne anladık bu işten zaten

Ben şuan aylık 15-20 tb kullanmaya başlayacağım bizim arkadaş 1 tb kullanmış demiş böyle kullanamazsınız yoksa iptal edelim bende buna istinaden başladım 100mbit sınırsız aknsiz internetten operayı 65mbite limitleyerek download yapmaya bakalım bayram girdi araya bayram geçsin arayacaklarmı