Herkese Merhaba, iyi bayramlar öncelikle.
Huawei'nin dünya arenasında data güvenilirliği konusunda şüphelerinin dikkat çektiği şu günlerde Superonline şirketinin Huawei router dayatmasını kafama deli gibi takmaya başladım. Superonline kendi routerınızı kendi internetinizle doğrudan kullanmaya izin vermiyor, bunun nedeni Huawei'nin sürekli kullanım garantisi altında Superonline'a özel bir toplu cihaz indirimi gibi bir şey yapması veya yapmış olması söz konusu olabilir mi? Ben Huawei routuerdan ethernet çekip kendi routerimi access pointer olarak kullanıyorum.
İnternet hizmeti esnasında uzaktan erişim, teknik destek gibi konular için olsa bir çok router firması ISS'ye bu konuda gerekli donanımsal alt yapıyı sunabileceğini düşünüyorum böylesine büyük bir internet servis sağlayıcısının illa benim routerimi kullanacaksın dayatması neyden kaynaklanıyor olabilir? Kendi routerimde matrah bir şey değil oldukça ucuza aldım ama kendi routerimi direk fiberi ethernete dönüştüren cihaza takamıyorum Superonline fiber bağlantı arayüzündeki şifremi paylaşmamasından ötürü. İnternet paylaşımını engellemek gibi internet üzerinde yorumlarda var ama aklım almıyor önceden bu şirket bu bilgiyi paylaşıyordu şuan paylaşmıyor. Benzer bir sıkıntı yaşayan veya Superonline'dan şifre alabilen biri var mı acaba?