Yapan yer belgede sahtecilik yapıyordur, örgüttür, onun dışında öyle bir şey mümkün değil.
Sınavı milli eğitim yapıyor, haliyle e-devlet'e devlet giriyor, yazılı sınavı geçmiş sayılmazsınız. Sizin adınıza başkası girerse anında yakalayıp direk hapis cezası verirler.
Direksiyon sınavında da milli eğitimden hoca gönderiyorlar, o hocalar sınav başlamadan fotoğrafınızı çekip sisteme gönderiyor arabanın yanında.
Haliyle hayır, geçemezsiniz. Zaten kolay sürmeyi biliyorsanız sınavları da geçersiniz, aksi halde hadi diyelim aldınız, en ufak bir kazada hem zarar verdiğiniz insanın vebalinden kurtulamazsınız hemde cezası 1x 'se 10x cezaya carptirilirsiniz.
Bu arada herşey ehliyet değildir, daha birkaç gün önce ehliyet alacagım diye çalışan bir kadın frene diye gaza basıp 2 kadini canından etti. Önemli olan maganda olmamak, hayvan gibi araba surmemek, edebiyle, arabayı icat edildiği amacıyla ve kurallara uyarak kullanmak. Ehliyet sadece kağıt parçası, insanların canına mal olacak hatalar yapabilecek insanların da ehliyeti var, bizzat ben ehliyet sınavından çıktıktan sonra "bunu inşallah sokağa s almazlar" Diye iç geçirdiğim birçok insana şahit oldum.