Verecegim tek bir oneri var: Kardesinden, annesinden, akrabalarindan mumkun oldugu kadar uzak durun ! Sulalesiyle degil, kizla yeni bir hayat kuruyorsunuz.
Hocam sadece o gün payları olsun istiyorum
Efes antik kentinin tiyatrosunun tam ortasında bir evlenme teklifi yapabilirsin. Bence çok hoş olur, etrafta yüzlerce insan olacağı için ortamda güzel olur. Ama tabii oraya gidip, kente giriş, gezme ücretleri falan 2000TL'ye patlayabilir.
hocam Ankara da yapmamız gerekli. İkimiz de çalışıyoruz çünkü, şehir dışı biraz zor. Yoksa İzmire gidebilsek neler neler yapılır da
Benimle bu dünyada evlenmezsin biliyorum var sayalım uzaydayız 😊

D:
evin karanlık bi odasının her tarafını alüminyum folyoyla kapla ama tavan falan dahil ve karanlık olacak yani gerekirse pencereleri boya siyaha.oda da boş olsun sadece masa ve sandalye ki onlarda kaplı olacak, sonra her tarafa mum yak ama meryem ana gibi olacak yüzlerce mum öyle bi görüntü oluşuyor ki çizgi filmlerde yok öyle bişey.bi şekilde odaya kadar gizliliği koruyup oraya getirebilirsen hatunu yere düşüp bayılmazsa -düğün masrafın benden-¹.
¹. Şaka
Gözümde biraz canlandırdım da, baya atraksiyonlu bir şey olur aslında
Bu durumda iran bize savaş açar vallaha

O nasıl plan hayran kaldım D

Biraz aksiyon olsun dedim hocam işin içinde 😂😂

Bu yapacaginiz evlilik teklifi ileride aleyhinize delil olacagi icin akilli uslu olmakta fayda var😁
Amuda kalkanlarmi dersin,yerin 500metre yukarisindami dersin,denizin dibindemi dersin,ne ararsan var,benim sana tek tavsiyem
Evlilikle ilgili iyice dusundunmu?özelliklede bu devirde?
Hocam bizimki 7 yıl oldu. Yani lise döneminden beri benimle. Kısacası beraber büyüdük. Geç bile kaldığımızı düşünüyoruz
Hakan Altun Teklif Ediyorum adında bir şarkı vardı
O şarkıyla binlerce insan yuva kurdu. Ama çok demode oldu be hocam
Ahhh ahhh dünyanın kanunumudur nedir. Keşke onlar etseydi teklifi
Beni evlenirmisin yazdirip ucan balonlar ile havalandirman.
Aslında düşünüyorum hocam. Mesela göksu parkında. Yürürken bir anda o balonları görmesi. Konfeti meşale, volkan derken güzel olabilir