Merhaba,

9.sınıfı bu sene bitirdim ve sene başindan beri bir kızı seviyorum.
Olay sene basi sevgilimden ayrılmam ile basladı sevdigim kisi ile yan yana oturuyodum ama kafam cok kotuydu cunku ailevi sorunlar,maddi manevi sorunlar ve eski sevgilimin verdiği moral bozuklugu vardi ve ben kızın yüzüne dahi bakmadim kafam dağınık olmasi nedeniyle neyse 1 ay geçti ve hoşlandığımı hissetim ama maalesef artık cok geçti cunku sıra arkadaşımdı ve kanka diyordu sürekli bu sebebten soyliyemedim sakladım her gece aklımdan çıkaramadım 2 saat belki uyur belki uyumazdım sene ortası geldi 15 gün tatili oldu ve 15 gün bana 15 yıl gibi geldı çünkü o yoktu
Burda aşik oldugumu anladim ama işte çok geç su an okul kapanıyor okulum degisicek onu bir daha göremiycem maalesef birine aşik ve sürekli bana anlatirdi onun anlatırkenki mutluluğu içimdeki hüzünü bastırıyordu üzulmemesi için söyliyemedim ama her gün dinledim onun mutlu olması bana yetiyordu her ne kadar içim yansada. şimdi ayrılıyoruz belki sonsuza kadar göremiycem ama şundan eminim ki bir daha asla boyle aşık olmıyacagım sırf üzülmesin diye 6 7 ay gizli gizli sevmiyeceğim.
bu saaten sonra ne yapsam nafile sanırim ama tavsiyeleriniz nedir ?