oyuncu derken bilgisayar oyuncusu olmak istiyorum diye anladım

neyse. arnold schwarzenegger genç yaşlardayken bodybuilding sporuyla ilgiliymiş ve kaslı bir vücudu varmış. o zamanlar aynı senin gibi arkadaşlarına oyuncu olmak istediğini söylermiş ama herkes ona olmaz filan dermiş. hiç filmlerde o tarz kaslı oyuncular olmadığını ve o yıllarda oyuncu olmanın çok zor olduğunu (80li yılların başı) filan söylüyorlarmış. fakat adam terminator 1 ile falso vurdu terminator 2 ile rovaşata çaktı ve peşinden teklifler gelmeye başladı. kaslı vücuda izleyenler hayran kaldı ve gerçekten hiç tecrübesi olmamasına rağmen aldığı rollerin hakkını sonuna kadar verdi. eğer bu işi heves olarak istemiyorsan gerçekten bu işi yapmak istiyorsan bir yerden başla. şuan daha fazla imkan var. küçük youtube videoları çekebilirsin. amanda cerny denen hatun youtube ve instagramda salak salak videolar yaparak milyon takipçiye ulaştı. oyunculuk sektörü sadece dizi filmlerde rol almaktan geçmez. 5 dakikalık senaryolu videolar çekersin, bir probleme vurgu yapan videolar çekersin youtubea atarsın. aslında şuan tam zamanı neden diyeceksin çünkü ülkemizde klişe olan birsürü konu var. hergün gündem değişiyor. gündeme özel kısa videolar çek youtubea at zamanla izlenirsin. şunu unutma hakkıyla verilmiş bir emeğe insanlar talep gösterir. bide çevrendekileri sktrt kendi yolunu kendin çiz. ben babamın lafını dinledim üniversiteye gittim 4 yılım çöp oldu. bildiğim dersleri tekrar gördüm. neyse mevzuyu çaktın sen.
şunu da ekliyim 3dsmax ve adobe uygulamaları varken kısa filmler çekmek, efekt vermek artık çocuk oyuncağı haline geldi. bu uygulamaların eğitimlerini hatta oyunculuk eğitimlerini udemy'den 30 tl'ye alabilirsin.