Hocam biraz da abone kasmak için emek isteyen bir iş değil mi o, pek cazip gelmiyor bana nedense ya
Valla haklısınız hocam ya herkes farklı şeyler öneriyor ne yapacağımı bilemedim gerçekten. Ama genel olarak temel eğitim almam söyleniyor. Sanırım ajanslardan ziyade eğitim almaya odaklanmalıyım. Bu fikirler benim bakış açımı değiştiriyor ve daha doğru yolu görmemi sağlıyor teşekkür ederim arkadaşlar
Şu an sizin dediğiniz de çok mantıklı geldi hocam. Ben İstanbul'a giderim de ajanslara başvururum ne olur ne olmaz diye para biriktiriyordum, o zaman bu parayı eğitimim için biriktirmeliyim en iyisi ya. Valla parayı harcamaya kıyamıyorum ne zamandır. Sanırım eğitim almak ve dediğiniz gibi kulaktan kulağa şöhret yapmak gerekiyor mecburen
Yazik ki ülkemizde insanlarin yetenklerine göre yönlendirildigi bir egitim sistemi henüz uygulanmiyor.
Oyunculuk konusunda yeteneksiz olabilirsin, bu da sorun degil.
Hatta normal olan bu.
Ben oldum olasi matematigi severdim.
Sözel derslerde cidden faciaydim.
Ortaokulda fen dersimize giren hoca tahtaya inek midesi cizmemi istediginde, ciktim cizdim.
uzun da sürdü. ayrintilariyla falan cizdim.
Hoca tahtaya baktii bakti.. Bu mideyle inek yasamaz evladim. dedi.

Sinif kahkahaya bogulurken yine de gececek notu verdi.
Simdi ben o alanda yeteneksizim diye küsmeli miyim?
Hayir. Düsünüyorum simdi kimyager olsam, biyolog olsam su an ise giderken canim istemezdi.
Oysa bak gecenin bu saatinde bilgisayar basindayim ve bundan sikayetci degilim, isimi seviyorum.
Benden matematikci, yazilimci oluyormus, yetenegim bu alandaymis, bu konuda calisinca insana calismak da eglence gibi geliyor.
Calistigini hissetmiyorsun cünkü zevk aliyorsun.
Sen de otur düsün, yetenegin hangi konuda, hangi isi yaparken zevk aliyorum.
Yönünü belirle, sonra o alanda kendini gelistirmeye calis ve piyasanin en iyisi olmayi hedefle.
Böylece isini yapip parani kazanirken hayatindan memnun olursun.
Ikinci bir nokta da paraya odaklanma.
Bu isi yaparsam cok iyi kazanirim diye düsünme.
Su an en basit alanda bile isini iyi yapan insanlar iyi kazaniyor bunu hic unutma.
Sen basarinin pesinde kos, para otomatikman gelir.
Sen paranin pesinde kosarsan basari sansin azalir.
Söyle bir cevrene bak, begenmedigin, elestirdigin ne varsa iste tam orada hep "isini sevmeden yapan insanlar" ve onlarin "istemeden yaptiklari isleri" göreceksin.
Seninki öyle olmasin.
Selamlar,