Liemax adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba konuyla ilgili önerim kesinlikle direk ajanslara gidip kendini heba etmemen çok iyi oyunculuk dersi veren insanlar var o tarz insanlara ulaş ve ders al derslerin olumlu geçerse zaten bir anda kimlerle tanıştığına kendin bile inanamayacaksın Fahriye Evcen benim kuzenim çok istekliysen bu konuda ve ders almak istiyorum dersen Fahriye Beren Saat vb. bir çok ünlüye eğitim vermiş bir hoca tanıyorum şuanda gençlere eğitim veriyor yeni başlayan pm atarsan bilgi verebilirim detaylı.
Oha hocam gerçekten mi hemen iletişime geçiyorum çok teşekkür ederim şimdiden
MiraccSnc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sağlam menajerlere baya baya ilgi gerekmez diye düşünüyorum adam senin üstünden para kazanıyor oda keşfetmeye açıktır. Menajerim diye geçinip hava atanlara ulaşmak zordur. Bence
Haklısınız hocam
Caxing adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sizi başkalarından ayıran bir özelliğiniz var mı önemli olan o bence. Ya sesiniz çok iyidir ya çok yakışıklısınızdır misal dikkat çekersiniz. Eğer halkın içinden biri gibiyim diyorsanız (bizim gibi) bence de çok zor maalesef.
Yani oyunculuk yeteneği ve fiziksel görünüş olarak ortalamanın üstünde olduğumu düşünüyorum hocam
videovevideo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tabii ki yetenek ekran yüzü vs. bunlar önemli ama işin püf noktalarından biri sağlam bir menajerdir.
sana çok farklı kapılar açmaya vesile olur. çevren yoksa bir şekilde ulaşmaya kendini göstermeye çalışıcaksın başka çaresi yok.
Haklısınız hocam verilen bu bilgileri saklıyorum. Oyuncu olmak benim gerçekten en büyük hayalim ve verilen bu bilgiler benim için gerçekten çok önemli