Arkadaşlar profesyonel oyuncu olmak istiyorum. Bunun için bu yaz İstanbul'da ajanslara gitmeyi düşünüyorum. Herhangi bir vasfım da yok açıkçası tiyatro alanında. Ama eminim ki eğitimleri vardır tabi kabul görülürsem. Lakin şöyle de bir şey var bu hayalime kimse olumlu bakmıyor yani artık herkesten gizliyorum kimseye söylemiyorum cidden saçma bir hayal mi kuruyorum acaba, aklımda modellik de var aslında ama bilmiyorum ben biraz fazla mı uçuyorum.. İstanbul Devlet konservatuarına seçmelere gidecektim ailem göndermedi. Sizce en azından tiyatro alanında bir kariyer mi edinmeliyim radyo ve televizyon veya konservatuar okuyarak yoksa direkt ajanslara başvurayım mı ? Veya boş hayaller mi bunlar ?
Cidden bu hayalimi kime söylesem olumlu yanıt alamıyorum. Belki de bizim buralar biraz farklı zihniyette olduğundan olabilir. İstanbul Ankara gibi bir yer değil burası. Daha önce ben küçükken bi abi bana ne olmak istiyorsun büyüyünce demişti, ben de ünlü olmak istiyorum diyince sen salak mısın cevabıyla karşılaştım hiç unutmam. Bu hayalimin peşinden koşarken nasıl bir yol izlemeliyim ? Cidden bu hayalimin peşini bırakmak istemiyorum.