Hocam benim önerim twitter otomasyon scripti yapmanız. Aylardır uygun fiyatlı hoş tasarımlı bir script arıyorum ama bulamadım. Aslında diğer forumda
Bu konudaki (tıklayın) script fiyat açısından uygun ama satıcıya ulaşamadım. Piyasada adam akıllı çalışan güzel bir twitter otomasyon scripti yok uygun fiyata satılık olarak. Satan kişiler de 700-1500 arası satıyor. Cidden yüksek mebla. Yani 1500 liraya satıp bir kişi alacaksa 150 liraya satıp 10 kişinin alması herkes için daha faydalı bence. Böylece daha çok kişi kullanır , yararına olur. Twitter otomasyon scripti arayan çok kişi var. Yaparsanız satarsınız da bence. Onun dışında instafly gibi detaylı işlemler yapan satılık bir instagram scripti olsa yeme de yanında yat 🛍️
Öneriniz için teşekkürler hocam. Konuya baktım 2017 zaten büyük ihtimalle şuan aktif değil arkadaşta. Twitter için inceliyeceğim api leri vs. 2. proje için ya twitter yada instagram için böyle bir script yapabilirim. Araçlar yaparsam ama büyük ihtimalle fiyatı tuzlu olur. Yada lisanslı üyelik tarzında olabilir uygun fiyata. Teşekkürler önerileriniz için.
Online test quiz scripti olsa fena olmazdı
Örnek atabilir misiniz hocam pm den? Notlarım arasına alayım