Merhaba arkadaşlar,
Başlık ne kadar acı öyle değil mi ? Bu duruma düşmemek için aslında bu konuyu açmak istiyorum.
Ben o kadar vurdumduymaz laftan anlamaz çok geniş ve hayatı takmayan biriyim ama elbette ki bazı insanlar kendi için yaşamaz sevdikleri için yaşar ailesi için yaşar yada hayatının merkezi konumuna getirdiği birisi için yaşar. Bende kendim için yaşamadığım kesin ama kim için yaşadığımıda elbette ki söylemek istemiyorum herneyse.
Konuyu açma nedenim gerçekten 7 24 hareketsizim ve inanılmaz şekilde sağlık durumum tüm bedenimle birlikte kötüye doğru gidiyor bunun için tek şart spor yapıp hayatta kalmak. Evet bu kadar basit aslında kısacası harekete geçmek.
Lakin alışkanlıklarımızdan kolay kolay vazgeçmek elbette ki hiç mümkün olmuyor dolayısıyla bu konuyu asıl açma nedenim bunların hiçbiri değil bu konuyu asıl açma nedenim işte aşağıdaki bilgilerde yer alıyor...
İnançlı birisiyim ve yemin ettiysem eğer mutlaka ne olursa olsun onu yerine getiririm dolayısıyla benim harekete geçmem için yemin etmemden başka bir seçenek ne yazık ki yok.Bu zamana kadar yemin ettiğim nerdeyse herşeyi yerine getirdim dolayısıyla örnek veriyorum.
Yemin ederek 5 gün boyunca ekmek yemicem günlük 5 bin adım atıcam dersem şayet bunu yüzde yüz değil yüzde 1 milyon gerçekleştiririm. Lakin burada önemli olan ve aklıma takılan konu şu. Sürekli yemin ederek bu örnek verdiğim şeyleri yapmam günaha giriyor mu ? Şahsen ben bilmiyorum aslında burada sizinde düşüncelerinizi almak için konu açma gereği duydum.
Arkadaşlar lütfen bunun başka yolları var vs. tarzında şeyler yazmayın çünkü hakikaten olmuyor yani hiçbir şekilde harekete geçemiyorum evet belki garipseyebilirsiniz ama sadece yemin ettiğim şeyler üzerinde kötü alışkanlıklarımı durdurabiliyorum fazlasıyla inançlı birisiyim dolayısıyla konuyu açma nedenimin en büyük sebebi sürekli yemin ederek bunları yaptığımda günaha mı girerim bilmiyorum.
İlgi gösteren herkese teşekkürler.