BEN sayfalara reklam veriyorum öyle kastım bendede keşfete düşmüyor ban yeme durumu gibi birşey varmı
Valla bilen biri sorunlarımıza cevap verse artık güzel olur
Aynısı 4.5k lık mizah sayfamın başına gelmişti. 1.3m, 600k, 400k etkileşim alan videolarım vardı postlarımın çoğu keşfete düşüyordu. Sonra bir anda 60 beğeni gelirse sevinir duruma gelmişti sayfa. Keşfeti bırak takipçilerin ana sayfasına düşmüyordu postlarım. Sinirim bozuldu ilgilenmeyi bıraktım. Aylar sonra tekrar döndüğümde sorun düzelmişti ama takipçilerin yarısı gitmişti.
😂 Aynen hocam bunu ben de daha önce başka sayfada denemiştim. Hatta denemedim sadece etkileşim öldü diye sayfayı bırakmıştım sonra aylar sonra girince sayfa düzelmilşti ve 7k takipçinin 2k sı gitti dediğiniz gibi uzun süre girmeyince düzelir bence de ama takipçiler düşeceği için pek öyle bir yöntem uygulama taraftarı değilim ya
şu son 10 gün içinde olan oldu instagram topuguna sıkmaya başladı
Valla böyle giderse instagram sektörünü bırakırım ya. Adam akıllı bir açıklama da yapmıyorlar ya help.instagram.com adresinde şunu yaparsanız spam olursunuz şunu yaparsanız spamdan kurtulursunuz gibi bir yazı paylaşmak çok mu zor ya ! Cidden umarım ileride spam durumuyla ilgili detaylı makaleler paylaşırlar şiddetle bekliyorum