MekDgrklm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar, bir vpn programı yazdırmak istiyorum, programı indiren kullanıcılar ücretsiz olarak kurduğumuz proxy serverlara bağlanacak, premium'a yükseltme / premium serverlar olacak.
En önemli kısım; ücretsiz olarak kullanan kullanıcıların ip adreslerini toplayıp bir havuz oluşturmak istiyorum, bu havuza bağlanınca kullanıcıların ipsini kullanacak.

Ücret ve teslimat süresi için pm gönderebilirsiniz.
Öncelikle uyarı ve öneride bulunmak istiyorum.

Baştan bir VPN Windows tabanlı uygulama yazdırmak ortalama 1500 Dolar maliyeti olan bir iştir. Bir yazılımcıyla anlaşırken'de dikkat edin codecanyon'da veya başka satış platformlarında C# için hazır VPN uygulamaları mevcut, onları editleyip satmaya çalışabilirler.

""" ücretsiz olarak kullanan kullanıcıların ip adreslerini toplayıp bir havuz oluşturmak istiyorum, bu havuza bağlanınca kullanıcıların ipsini kullanacak.""demissiniz. Bu sizin belirttiğiniz işlem botnet'dir. Yani kullanıcının izni olmadan üyenin IP'sini ve internetini kullanmak istiyorsunuz, bir nevi ücretsiz kullanıcıların bilgisayarını VPN haline çevirmek istiyorsunuz fakat bu dediğiniz etik ve yasal değil.