Konu için teşekkürler haklısın bir konuya daha değinmek istiyorum, arkadaşlar elimizden geldiği vakitlerde yardım yapmaya gayret ediyoruz lakin öncelik sırasına dikkat etmeliyiz ben bugüne kadar bu düşüncemden dolayı sadece lösev' bağışta bulundum düzenli olarak.Bu olaya şöyle bakmanızı istiyorum ihtiyacı olan elbette bir çok insan vardır lakin derecelendirme yapmanızı diliyorum LÖSEV gibi kuruluş ve derneklere örnek bu kişilerin çok fazla zamanı yok diğerlerinin aksine ne kadar katkıda bulunursak o kadar büyümekte LÖSEV ve insanlara yardım elinin uzanması biraz karışık yazmış olabilirim umarım anlatmak istediğimi anlamışsınızdır.

LÖSEV:
Her yıl, 200.000 e yakın kişiye kanser tanısı konulan ülkemizde, LÖSEV Lösemili Çocuklar Vakfı, 17 senedir toplumsal ve kalıcı hizmetler yaratmaktadır.
Bugüne kadar lösemili çocuklarımız ve kanser hastalarımız için hayata geçirdiğimiz Lösemili Çocuklar Hastanesi LÖSANTE, Lösemili Çocuklar Okulu ve Köyümüzden sonra Ankara’da kurduğumuz LÖSEV Onkoloji Kenti de sizin eserinizdir.
Siz değerli bağışçılarımızın destekleri olmadan bunları başarmamız imkânsızdır.
Yüzlerini güldürdüğünüz tüm lösemili ve kanserli çocuklarımız adına teşekkürlerimizi sunarız. Sizler iyi ki varsınız...