AnkeeBut adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende bu konuyu dün aklıma getirdim.
Yeni bir site açtım şuan anahtar kelimesinde 71. sırada
adsense vs eklemedim siteye
hem sıralamada artış göstermesi için hemde google'ın gözüne girmek için google ads reklamı vermeyi düşünüyorum
faydalı olur mu acaba ?
Guzel kardesim, adwords ile google in gozune girme sansin yok. kesin bilgi, yayalim
2005 ten beri aktif Adwords, Facebook, offline online tum mecralarda milyonlarca dolar para harcamis biri olarak soyluyorum. ornek olarak su anda sitelerden birisi icin her gun 2000 TL harciyorum, SEO kasmadim hic, site 1 senedir acik. basit bir kelimede bile ilk 100 icinde yokum.

Tahminimce,
haber sitesi gibi genel amacli siteler icin sorun olmayacaktir. cunku bu tarz sitelere hitin nereden geldigi onemli degil. Bu tarz sitelere reklam verenler genelde marka calismasi bilinirlik calismasi yapan, genele hitap eden reklam verenler. sen adwords ile atiyorum "sevgi baloncuklari" kelimesinden aldin ve sitene getirdin. siten haber sitesi ise, reklam verene bir zarari olmayacaktir. ama siten "hosting incelemeleri" sitesi ise problem olacaktir. (Google mantigi olsun, reklam veren mantigi olsun iyi bildigimi dusunen biriyim. Yani bilgiye degil, tecrubelerden elde edilmis mantiga gore yorumluyorum)