Merhaba Arkadaşlar. Bu konuyu açma gereği duydum, çünkü gerçekten kendisine minnet borcum var. Bu konuyu açmasam olmazdı 🐶
Bundan aylar aylar önce birden sınırsız ban yemiştim ve haksız yere banlandığımı düşünerek ban cezası sorunları kategorisinde konu açmıştım. Açtığım konuya benim için pek tatmin edici olmayan bir yanıt verildi ve banım kaldırılmadı. Ama eminim ki yönetimin de kendince sebebi vardı banlanmam hakkında, başımın üstünde yeri var. Neyse o yanıttan sonra ben aylarca birçok kez konu açmaya çalıştım ban cezası sorunları kategorisinde ama hiçbirine cevap verilmedi. Bazen cidden kızarak konu açtığım zamanlar oldu. Bir an cidden ümitsizliğe düştüm banım kaldırılmayacak diye. Ta ki geçtiğimiz günlerde
@Coskun; hocamın ban cezası sorunları kategorisinde son açtığım konuyla ilgilenene kadar. Sanırım bir iyi niyet gösterdi veya haksızlık olmasını istemedi bilmiyorum (ama bence anlayış gösterdi), banımın kaldırılmasına sebep oldu. Belki de kendisi kaldırdı bilmiyorum.
@Coskun;hocam ilgilenip cevap vermeseydi ben daha bi 300-400 konu daha açardım gibi geliyor 😄 (ban cezası sorunları kategorisinde). Kendisine cidden çok çok teşekkür ederim. Bana o kadar anlayış gösterdi ben de nankörlük gibi olmasın diye teşekkür etme gereği duydum 😊
Ban cezası yedikten sonra bile forumu sürekli takip ediyordum ve cezamın kaldırılması beni gerçekten çok mutlu etti. Çok teşekkür ederim hocam
@Coskun;
İYİ Kİ VARSIN
@R10; !
İYİ Kİ VARSIN
@Coskun; !
Herkese İyi Bayramlar ! 😊