hocam sizin kirazlar eken çıkmış iyi kazanabilirsiniz. 8 tl den aşağı satılmaması lazım şu şartlarda 10 tl idealdir. Hayırlı satışlar diliyorum.
ben de 8 tl ye pazardan aldım içindeki yarısı iyiy yarısı tatsızdı. marketten dün 15 tl ye aldım baya iyiydi. zaten fark var .
kiraz alırken sapına dikkat edin yeşil taze olmalı. cuma saati cumaya giderken 6 tl ye satılan kiraz akşam 7 gibi 10 tl ye çıktı. kiraz ezilmiş leş gibi yarısı çürük o derece. neden böyl peki? çünkü istanbulda insan gerçekten çok fazla ve her bakımdan sömürülüyorlar farkında değiller. 6-7 sene önce akşam pazarı ucuzlardı şimdi adamın getirdiği bir kamyon marul bitiyor 4 tlye satılırekn 7tly e kadar çıkabiliyor.
GEÇEN HAFTA BEŞİKTAŞ CUMARTESİ PAZARINI GEZDİM VE İNANIN BEŞİKTAŞLILARI O CAHİL GÖRDÜKLERİ PAZARCILAR AYAKTA DÜDÜKLÜYOR

maydonoz demet 3 tl gezen yumurta 2,5 tl gopta 2 tl ye inen domates orada hala 8 10 tl .
bir ay sonra büyüklüğü erik kadar olan hakiki napolyon kirazını size (herkese sesleniyorum yanlış anlaşılmasın

) 3-4 tl den istediğiniz kadar gönderebilirim. ya da gelip alabilirsiniz. ton hesabı. hakiki kiraz pazarda 15 20 tl ye satılan cinsden. zaten istanbul ankara pazarlarında o kirazı görmeniz çok nadir. ama izmirdekiler yiyebiliyor.