by_karahan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Marka/Şirket ismi : KARACAN AKADEMİ
8
Biz kimiz, ne iş yapıyoruz? : 1983 yılından beri, üniversite sınavlarına hazırlık, ve akademik sınavlara (Kpss, Spk, Kaymakamlık sınavları v.s) hazırlık kurumu.

Müşterileri/Ziyaretçileriniz kim, kim olmasını istiyoruz? : ilköğretim, ortaöğretim, mezunlar, görevde yükselme sınavlarına hazırlanmak isteyen çalışanlar, kpss, spk sınavlarına hazırlanan kişiler.

Markamızın en güçlü, en öne çıkan yönleri: 1983 yılından beri köklü bir eğtim kurumu olması.

Logomuzda görmek istemediğimiz özellikler: Arkadaşlar, şu an kullandığımız logo linkine buradan ulaşabilirsiniz. Mevcut logomuzdan daha farklı çizgilerde bir tasarım beklemekteyiz.

Tercih ettiğimiz Renkler; Yukarıda linkini vermiş olduğum şuan kullanılan logomuzda yer alan mavi tonu, şirketimizin ana rengidir. Bu rengin yanında kullanılacak alt renkler, tasarımcıya aittir.

Yarışma süreci : 2 Haziran 2019'da ve, araya bayram tatili girdiği için nihai kararın bayram dönüşü açıklanacağını belirtmek isterim.

Yarışma için belirlediğiniz tutar : 500 TL

NOT: Seçilen logo ile, marka patentimizi güncelleyeceğimiz için, tasarımın TPE kurallarına da uygun ve özgün olması gerekmektedir.

Katılacak arkadaşlara başarılar dilerim.
Şimdi ne oldu katılım azlığından yarışma iptal mi uzatma yapılacak mı