Merhaba arkadaşlar ilk olmasını istediğimi belirteyim..

yukarda görmüş olduğunuz tabloyu baz alarak anlatacağım..

Tablonun özelliği şu şekildedir. Kullanıcılar tablo 1 içerisinde eğer isterse teklif vererek ilk on sıra içerisine girebilmektedirler.
Örneğin ben 21 lira teklif verdim diyelim 21 lira ilk on arasında daha da küçük olduğu için listeye giremeyecek, daha fazla göster dediğimiz sıralama içerisinde eğer 21 den daha küçük yok ise 11. sırada yer alacaktır. Tabi daha fazla göster butonunu tıklamadan sıralaması ve kendisi gözükmeyecek.
Ama gelip 18 lira teklif verirsem 10.sıraya gelebilirim. Bu sefer de 10.sırada yer alan 19 liralık "deneme bi" adlı açıklamaya sahip ürün 11.sıraya düşecektir.
Başka biri gelip 10.5 lira teklif verirse 6 sıra da yer edinecek ve biraz önce teklif veren sebebi ile 14 tl lik fiyata sahip olan ürün bir alta düşecektir.

YANİ KISACA EN UCUZ TEKLİFTEN EN YÜKSEK TEKLİFE DOĞRU SIRALAMA YAPILACAKTIR. HER GELEN TEKLİF VERDİĞİNDE BU SIRALAMA DEĞİŞECEKTİR.

her sıralama değiştiğinde ise ben karar vereceğim buna admin panelinden örneğin hepsine ya da 7.sıradan itibaren 8-9... gibi diğerlerine sıralama değişti diye mail atılsın isityorum.

Son önemli detay bu sıralamaya girebilmek ve benim açtığım tablolardan birine teklif verebilmek için üye olunması gerekiyor. Üyelik içinde doğrulama sistemi olmalı. evrak vs vs gibi. Ben tabloları açtıkça müşterinin panelinde aktif tablolar ve kategoler gözükmeli..

Örneğin müşteri a kategorisini tıkladığı zaman altında bir tablo var ise tablolar gözükecek, tablo ismini tıkladığı zaman tablonun sayfasına gidecek, eğer isterse tablo sayfasında veya panelinde o sıralama konusunda teklif verecek, açıklama yazacak.. Bu yazılımcı arkadaşın ufkuna kalmış bir durum.

Basit bir şekilde logo, navbar, arama, tablo ismi üstünde reklam alanı tablo altında açıklama yazacağım açıklama alanı ve reklam alanı en altta da footer alanı olmasını istiyorum. normal ziyaretçiler üye olamayacak, fiyatlardan haberdar olmaları için mail adresi bırakabilirler.

Sol tarafta veya sağ tarafta da kategoriler kısmı olmalı... anasayfa tasarımı da yazılımcı arkadaşa kalmı, çok lüks birşey istemiyorum.

REF OLMAYAN PM ATMASIN VE FORUM ÜYELİĞİ 5 YIL VE ETİCARET SAYISI 100 ALTI OLANLARA İŞ SONRASI ÖDEME YAPARIM...

BU ÖNEMLİ KRİTER KABUL EDEN LÜTFEN İLETİŞİME GEÇŞİN.

ÇOK YAZDIM BELKİ AMA SİSTEM OLDUKÇA KOLAY. BENDE YAZARIM UĞRAŞSAM FAKAT SINAVLARIM SEBEBİ İLE VAKİT AYIRAMIYORUM.