Gazi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar ilk önce şu sorunun kesin bir şekilde cevaplanması gerekiyor.

Burada bir çok arkadaş reklamların görünmediğini söylüyor, ama sanırım 1 bilemedim 2 kişiden başka organik ziyaretçim var başıma bu olay geldi diyen yok.

Evet reklamlar ile ilgili bir sorun var, ama adsense kullanıcıları arasında çok ama çok küçük bir bölüm etkilendiğine göre burada daha önceden söylemiş olduğum bir nevi incelemeye girme gibi bir durum söz konusu olabilir.

Çok daha büyük bir sorun olmuş olsaydı şuan bu başlığın cem yılmaz tabiri ile adeta yıkılması gerekiyordu, yıkarlardı burayı.

Ben google ın güncelleme ile ilgili bir sebepten reklamların bu hale gelmesine izin vereceğini düşünmüyorum.

Neredeyse 10 günlük bir süreç oldu, düzelen hiç bir site yok, aksine listeye dahil olan kişiler var. Buda demek oluyor ki bir güncelleme olsa bile pozitif olarak değil negatif yönde.

5 farklı adsense hesabından söz ediyorsunuz, bu hesapların ziyaretçi kaynakları aynı mı ?

Organik hit, sosyal medya ?
Organik kullanıcılarım tamamiyle. Ara sıra reklamlar çıkıyor şuanda. Ayrıca küçük bir bölüm değil bu bahsettiğin olay, çok fazla kullanıcı var bu konuda. Sen sadece gelip buradaki konuya bakıyorsun.
Diğer forumlara bak mesela, reddit e fln da bak orada da yıkılıyor ortalık. Sen sanıyor musun ki sadece millet r10 kullansın. Tek bir yerde kalmak yerine birden fazla yerden bilgi edinirsen yorumların kullanıcıları endişelenme yerine umutlandırma yolunda olur.