ikobi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar

Bir kaç aydır üzerinde çalışmış olduğumuz sunucu yönetim paneli yazılımımız kullanımınıza sunulmuştur. Başlarda kendimiz için yaptığımız bir paneldi ancak herkesin faydalanmasını istedik ve buna göre bir yapı oluşturduk.

İ-Kobi panel nedir ?
İ-Kobi panel bulut tabanlı uzak sunucu yönetim panelidir. OpenLiteSpeed web server alt yapısı kullanılarak hazırlanmıştır. ÜCRETSİZDİR

Uzak sunucu yönetim paneli nedir ?
Sunucunuzu uzak bir sunucudan size birazdan vereceğimiz link üzerinden yönetmenizi sağlar bu sayede panelimiz sunucunuzda ekstra kaynaklar tüketmez.

Kimler için uygun ?
Hosting satışı yapmayan herkes için uygundur , hosting satıcıları için farklı bir panel üretiyoruz yakında duyurusu yapılacaktır.

SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
- Sanal veya Fiziksel sunucu
- Centos 7 işletim sistemi
- 256 MB RAM
- 3 GB HDD
- 1 CPU İşlemci

KULLANILAN SERVİSLER
- OpenLiteSpeed
- Php 5.6 , 7.1 , 7.2
- MariaDb
- Pure FTPD
- Bind DNS
- ClamAV
- CSF firewall
- Let's Encrypt

EKSİKLERİMİZ
- Mail Server henüz yok ( yandex ) kullanılabilir
- CXS Scan çok yakında eklenecek üzerinde çalışmalar yapıyoruz

NASIL KURULUR
Kurulumu oldukça basittir hiç bir sunucu bilgisi olmayan bir kişi bile kurabilir , Birazdan size vereceğimiz adres üzerinden yeni kurulum butonuna tıklayarak bir kaç tıklama ile kurabilirsiniz.

http://serverpanel.i-kobi.com/

konu biraz dağınık oldu birkaç tane bekleyen arkadaş olduğu için hızlıca açılmış bir konu ilerleyen zamanlarda güncellenecektir.
Peki gunde 50 kişi olsa 50 kişin sunucu bilgisi bir nevi sizde olacak güvenlik nasıl sağlamayı düşünüyorsunuz ?