Spma Siteler filan hikaye. Şu haber sitelerinin önünü kessin biz zengin oluruz!.
Özellikle şu hürriyet'in. Adam etiket açtığı konuda ilk sıralarda delireceğim.
Bu konuda sabah kimseye birşey bırakmıyor! Tüm hit getiren içerikleri çift giriş yapıyorlar ve defalarca güncelliyorlar. Tamam kardeşim gir ok artık yapacaksınız bunu ama çift giriş yapmak ve sürekli güncellemek nedir ya bırak biraz da diğerleri emeğinin karşılığını bulsun.
Adamların tek düşüncesi biz çıkalım orada kalalım bizden başka kimse en çok okunan haberler bölümünde yer almasın.
Hocam sözcüde öyle.hemen hemen tüm kelimelerde kafada..bu soruna dur demeden biz ekmek zor kazanırız.
O zaman daha çok çalışacağız hocam mecbur. Yoksa ekmek yok bize.
Hocam ne kadar çalışırsan çalış Google düşürmediği sürece bunları geçemezsin ne yazik ki.anca onların eklemediği konular olacak onları bulacaksında zor iş..girmedikleri sektör kalmadı şuan pastanın %90'ı nı büyük haber siteleri yiyor..
Çözüm : ya haber sitelerinin girmediği bir sektör bulucaz veya googlenın 1 sene önceki güncelleme tarzı güncellemeye dönmesini beklicez bu newsli büyük sitelere dur demesini aksi halde zor bu işler.