BillCipher adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bunu sormak için geç kalmışsın. Mobil uygulamalarla çok kazanılıyor havası var forumda. Buna kapılmışsınız gibi. Şimdi nerden baksan 2000TL yi uzmanı olmadığın gelir elde etmediğin alana yatırmak saçma olmuş. Ha bu para senin için küçükse devam et reklam vs yap ama önemliyse ve gelir elde edemiyorsan sat ve daha azıyla gir piyasaya. Deneme yanılma dışında mobil pazarı öğrenemezsin.
Öncelikle yorumun için teşekkür ederim 2000 TL tabikide küçük değil bu yüzden tamam mı devamı deme noktasındayım

SeoRoot adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam merhaba sanki biraz rağbet görmeyen sektörlere yatırım yapmışsınız .. Kişisel fikrim projelerinizi satmaya çalışın
Aslında tek uygulama üstüne yoğunlaştı uzun zamandır yemek tarifi olana çok umutluyum ama butçe kalmayınca tıkandım

s0kuLLu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam açık olmak gerekirse karşımda son derece kararsız ve sabırsız birini görüyorum. Sanıyorumki başladığınız işi yarım bırakma gibi bir huyunuz var. Bir işi sonuna kadar götüremiyorsunuz yani.. Bir hevesle başlayıp sonra sıkılıyorsunuz.
Söylediklerimde haklıysam şayet; 4-5 farklı projeyi(!) aynı anda götürmeye çalışmayın. Sadece bir tanesine yoğunlaşın.. Bu o uygulamamı olsun yoksa domainlerinizden birimi olsun ona siz karar vereceksiniz. Yoğunlaştığınız şey tam olarak rayına oturmadanda internet sektörü hakkında başka birşey düşünmeyin, iş konusunda full odağınız o olsun.
Bol şans.
Hoca. Çok değerli bir yorum yapmışsın teşekkürler budurbe ve hazırmakalem adlı adresler anlık elıme dustu dıye oyle duran alan adları oyuna gelecek olursak oyun işi evet sonuna kadar haklısın evet hevesti ama yemek cini ve proje yonetim sistemi olan tuncyazilim net 5 aylık bir projenin meyvesi tek projede yogunlaştım oda yemek cini ekibim toplamak adına tuncyazilim.net e böyle bir script kurma ihtiyacı duydum ama dediğim gibi reklam yapamayıp ufakta olsa gelir gelmeyince ve bütçem tıkanınca bir an duraksadım ve siz değerli dostlarımla paylaşım dedim devam edersem yapacagım yani çalışacağım tek proje yemek cini zaten tuncyazilim.net de projeyi organize etmeye çalışıyorum sadece