TriGGer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

Evet bir ön yargı daha

"Hosting firmamız" Olarak belirttim meraklanmayın ben kurmuyorum sadece bir fikir istiyorum sizlerden
Bu arada forumun çoğunun bildiği bir firmayı sıfırdan yönettim meraklanmayın yaş olarak bakmıyalım lütfen
Kardeşim yaş olarak baksam kendimin de aynı yollardan geçtiğini vurgulamazdım. Çok çok 10 yıl öncesinden söz ediyorum. Öyle 40'lık bi dayı değilim yani. Önyargılı hiç değilim. Sen yaşlardayken bana da böyle tepkiler geldiğinde, yazdığım kodlarla ve bash scripting modülleriyle yanıt veriyordum. SSH üzerinde babam yaşında adamların yapamadığı şeyleri yapmak hoşuma gidiyordu. Kendini geliştirmen, çalışman güzel ben sadece yasadışı iş yapma (belgesiz, vergi levhasız satış) demek istemiştim ki firmanın yasal sahibi sen olmayacakmışsın açıklamanı yaptın ama üstüne basa basa belirttiğim halde yanlış anladın.

Firma kurulduğunda bir mesaj at, ilk müşterilerden olacağım. Dediğim gibi aynı yollardan geçtim. Bana en ufak eleştiri yapanı kıskançlıkla, cahillikle falan suçlardım. Yaş muhabbeti yapmıyorum yani, yapmam da.