wpdiv adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kullanıcılar forum sistemlerini tercih ederken fiyatından ziyade tercih edeceği sistemin Türkçe desteğine, tema ve eklenti çeşitliliği olup olmadığına bakar. Woltab sisteminin Türkçe destek sitesi var mı?

Xenforo ve vBulletin sistemlerini kullanan kullanıcılar ücretini ödeyerek rahatlıkla tema ve eklenti yazdırabilir veya forumda sorun olduğunda r10'dan profesyonel olarak destek alabilir.

Fiyatı 2. plana atmamın sebebi de bu yüzdendir. Bu ekonomik kriz ortamında zaten sıfır lisans alınmaz malum doların hali ortada kullanıcıların %85'i 2.el lisans tercih ediyor.
Beyefendi ben burda genelleme yaptım Kullanım olarak WP pek farkı yok

onun dışında zevkler ve renkler tartışılmaz eger herkes forumtr peşinde koşmasaydı şimdi olay farklı olurdu

daha 4 5 yıla önceye kadar Xenforo kimse bilmez anlamazdı

+ woltab eklenti sisteemi daha geniş modüler yapıda olduğundan dolayı

milyarlarsa insan vbulletin Xenforo kullanıyor ama hala wordpress gibi sistem yapamadılar woltap yaptı

Kullanıcıların %90 Tek derdi ben üst süreme nasıl güncelle yim günceller sem ne olur ya çökerse korkusuyla yaşıyor işde woltab bunu kırdı bazı vbulten ve Xenforo tabi kudurdu ama hala otomasyon sistemini başaramadılar.

Keşke yapsalar bir diğer sorun İngilizce forum yapısı olanlar Türkçe dil sistemine destek olmaması yani ben forumda ş yazıyorum veritabanın bu ? böyle olarak çıkıyor bu iş de o yapının utf8 latin5 olmamasından kaynaklı

Almancada türkçe harfler olduğundan ise forum yapısı taşıma vb. durumda geçen açılan konu gibi türkçe karakter hataların ortaya çıkmamasında sağlıyor.

Onunda dışında kimse TÜRKİYE önem verirse ben onu destek veririm

vbulletin yıllarca türkiye yi aşağıladı

Kendi forumlarında 1 tane bile türkçe bölüm açmadılar. açılan türkçe konuları sildiler?

Türkçe destek olmasın önemi çok yok ki her şey basit ve anlaşılır

sen sat 200 dolar lisans bende tabi isterim 2 el lisans

inş bir gün test amaçlı kurar o zaman anlarsınız ne demek istediğimi umarım

Türkçe Dilene Saygı Olan Boynum Kıldan İncedir

Olmayanda her türlü kinimi kusarım.

Sevgi ve saygılarımla.