Merhaba,
Çok fazla danışacak kimse olmadığı için burada bilgili ve tecrübeli insanların olduğunu düşünüyorum bana biraz yardımcı olabilir misiniz?
1+ Öncelikle hiperhidroz hastalığım var yani aşırı terleme. Bu durumu yıllardır çözemiyorum. En son bir umut D vitamini eksikliği çıktı onu düzenlemeye çalışıyorum. Ama şuana kadar hala bir sonuç yok. ( Bir tane ilaç var ve nöroloji bölümü yazıyor epilepsi hastaları için. bu ilacı içtiğimde 2 saat civarı ter duruyor ama yan etkileri çok fazla )
2+ Obsesif ankisayete durumu bu terle birlikte ortaya çıkan bir diğer durum. Kullandığım ilaçlar var ve şuan ilacım yok vücudum yoksunluk sendromu gösteriyor bir şey küçücükse gözümde şuan en büyük noktada. intihar, sinire engel olamama hepsini hissediyorum.
3+ terlemeye bağlı olarak vücudumun bağışıklığının yetersizliliği ile birlikte devamlı üşütüyorum psikolojik olarak bu da çöküşe geçirdi beni.. sosyal alanda... ( şuan bile bu durumdayım. biri bitmeden diğeri geliyor )
------------------
Tecrübenize dayanarak bir yol göstermenizi istiyorum. Şuan kendi kurduğum ticaret platformum ile işlerime odaklanıyorum ama bu tarz basit ve bana ağır gelen rahatsızlıklar sebebiyle şu sıra hiç odaklanamamaya başladım. Aileme rahatsızlık yaşatıyorum. Sevdiğim insana bu yansıyor. Evlenip çoluk cocuga karışacak dönemde nelerle uğraşıyorum. ve gerçekten bunu insanlara yansıtmak istemiyorum.
Şuan bir karar verdim ama ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum.
Alıntı
En azından 1 ay gibi bir süre ne kadar çok satış yapacağımdan ziyade yine hastalıklara yoğunlaşmam gerektiğini düşünüyorum. Kendime 10 bin TL ayırabiliyorum. Tedavisel alanda kullanabileceğim. Çünkü ssk da inanın sıra gelmiyor. bu para yeter mi bilemiyorum. Bölüm ve hastane olarak benim vücudumun sorunu ne bulmak istiyorum. Önerebileceğiniz bir yol, doktor, hastane var mıdır? yani en azından terden kurtulamasam bile şu bağışıklık düşüklüğünden terle birlikte gelen diğer rahatsızlıklardan kurtulayım.
Şuan okuyabilen varsa belki diyecek bunlar dert mi ne bu yani ama üzgünüm baş edemiyorum buraya yazmak istedim.
( düşüncem ve çözüm arayışım mantıklı mı? 1 ay belki 2 ay bunun için kapanmak yoğunlaşmak doğru mu? Yıllardır bu böyle(