Merhaba arkadaşlar size bir anımı anlatmak istiyorum. Bundan 3 yıl önce udemy'den domain avcılığı diye bir kurs satın almıştım.
Merakım vardı ve öğrenmek istiyordum. Kurs yaklaşık 3 saat felandı izledim ve kursu bitirdim. Kursta teknik bilgiler az çok verilmişti ve yüzelsel olarak anlatılmıştı.
Kursu bitirdikten sonra gaza gelip bir kaç tane değersiz domain aldım. 3. Günümde güzel bir domain aldığımı düşündüm ve kayıt yaptırdım 65 TL' ye
O aldığım 65 TL'lik domaini bugün 5.000 TL'ye sattım. O kursun bana kattığı, öğrettiği bilgiyi paraya dönüştürdüm.
Hala bu konu hakkında yüzeysel bir bilgim var profesyonel değilim fakat domain alıp sata biliyorum, değersiz ve değerliyi ayırt ediyorum.
Demek istediğim şudur ki insan sürekli yeni bir şeyler öğrenmeli, kendine yatırım yapması lazım. Kurs, kitap, gezi, okul fark etmez gün içinde ki boş vaktimizi TV izlemek veya internette sörf yapmak yerine kendimize ayıra biliriz. Elbet bir gün o bilginin size yarıcak olmasını unutmayın. Buraya kadar okuyan arkadaşlara teşekkür ederim. Sağlıcakla