Merhaba arkadaşlar,
Ziraat mühendisi bir yakınım için site kurulacak lakin benim sadece basit wordpress kurulumu bilgimin yetmeyeceğinin farkında olarak işi birine vermek istiyorum. Detaylar şu şekilde öncelikle belirlediğimiz free yada lisansını satın alacağım temanın düzgün ve demosundaki şekile getirilmesi ve istenilen küçük tasarım değişikliklerini yapabilecek(şurayı ekle burayı kaldır şu butonun rengi değiştirilmeli şeklinde basit istekler)
ve TR İNG şeklinde 2 dil seçeneği gerekiyor bize bu konuda da yardımcı olabilmesi gerekiyor arkadaşın son olarakta sitenin içeriğiyle alakalı bir istek var o da şu şekilde mühendis müşterilerini siteye üye yapmak ve onları ilgilendiren(bölge olarak ayıracak müşterilerini ör. adana müşterileri veya azerbaycan müşterileri şeklinde) bölgeyle alakalı bir içerik girerse onlara bildirim gitsin istiyor.
Özetleyecek olursak hazır tema kurulacak demodaki haline getirilecek, tema üzerinde logoyu oturtma, temada belli başlı ufak değişiklikler(renkler butonlar vs), Google maps ekleme, TR ve ING dil seçenekleri ve son olarakta üyeleri kategorilere ayırıp post paylaşılırken sadece ilgili kategorideki üyelere mail yoluyla vs bir şekilde bildirim gitmesi.
Çok detaylı bir iş olduğunu düşünmüyorum dil seçeneği ve son bahsettiğim bildirim olayı dışındaki kısım benimde az çok yapabildiğim kısımlar fakat işi alan kişi hepsini tek elden halletsin istiyorum yardımcı olabilecek arkadaşlar FİYAT TEKLİFİYLE BİRLİKTE ulaşsın lütfen.