Konunun tamamını okudum, Kaydadeğer tek tavsiye veren kişi bu kişi olmuş.
Ben de bu şekilde düşünüyorum. Bence okuldaki hocalarının tamamıyla ağlayarak ve özellikle sonraki sene dersine girecek hocalarına gelecek senenin çok farklı olacağını söyleyerek söz ver. Geçme şartlarını bilmiyorum ama özellikle belli zayıf ders sayısının üstüşeklinde kriter varsa ya da puana göre ortalamaya göre bir sistem varsa mutlaka bu yalvarmaların faydası olacaktır.
Ailenin fakir olduğu yıkılacağı vs türü bir şeyler uydur , günah olmaz merak etme.
Ama olur ya sana bu fırsat verilirse de çok çok iyi kullan. Derslerde başarılı olunup aynı zamanda para kazanılabilir, bunu yapan bir çok kişi var. Sen para kazandığın için değil tembel olduğun için okulu atlamışsın. Web işleri eğlencelidir, zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın.
Son olarak okul konusu en çok ailen için önemli ve ileride patronların için önemli. Ama eğitim senin için önemli. Yani bir okuldan mezun olmasan da kendi işini yapacaksan Patron derdin olmayacaksa eğer kesinlikle okulun bir önemi yok. Ama eğitim için okul iyi bir mekan. Dışarıda kitap okuyup kurslara gitmen ve hayat okulunda kendini yetiştirmen elbette mümkün, ama ayrıca iyi bir üniversite bitirmek sana büyük katkıda bulunur.
Başarılı ve mutlu bir hayat diliyorum.

Coffee adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Birseyler söylemek icin cok gec.
Bundan sonra normal bir cözüm yok.
Hocalarinla konusup gecmeyi dene, oldu oldu.

Herkes birseyler söyler ve diyelim ki sen de ders alirsin ve anlarsin durumun ciddiyetini.
Birsey yapmak icin cok gec degil mi?
Is isten gecmis.

Bu sana ders olsun, ögretmenlerine durumunu anlat, bi sekilde gecmeye calis.
Sonra bu konuyu oku.
Konunun ciddiyetini kavra ve mezun olana kadar da unutma.

Allah yardimcin olsun.