Ayni dertten muzdaribim. Günlük 700-800 profil ziyareti alan hesabın bi anda 50-100 almaya başladı keşfet hashtaglerden silindi. Bir kaç gün sadece yorum alacak gönderi paylaştım etiketsiz düzlemedi, sonra 170k lik arkadaşın sayfaya reklam verdim profil ziyareti artsın diye 50-100 kişi girdi girmedi yanı bi etkisi olmadı, instagram dan en çok izlenen videomun (140k) tanıtımını yaptım bi gün yine profil ziyareti almadı, hesabı bi gün gizliye cektim bi post paylaştım 24+ saat sonra işletmeye geçtim yine düzelmedi en son çare olarak bugün hesabı geçici olarak dondurdum bakalim ne olacak.
Edit: ben proxy kullanmam, takibe takip takipçi kasmam, sağa solayorum yapıp takipçi çekmeye çalışmam, panel program vs hiç birsey kullanmam. 10 tane sabit hashtagim var 300 postun %80 inde ayni etiketler var onun haricinde açıklamanin %50-55 i özgün girerim gelen kullanıcı sadece kesfetten kendi isteği ile gelir hesabın takipçisi 5-5.5k, profil ziyareti 7-8k, görüntülenme 1m+ üstüyken bu sorunu yaşadım şaka gibi bütün emeklerimi bi anda sildi instagram!!!