Geçmiş olsun öncelikle, geçtiğimiz Ekim ayında benimde halısahada burkulma sonucunda sol ayak bileğim kırılmıştı. Acile gittiğimde doktor aynı şekilde yumuşak doku ezilmesi diyip yolladı. Ayağımı yere basmayı bırak yere bile koyamıyordum ağrıdan. Sandalyenin üstünde elimde havada tutuyordum. Acilden çıktıktan sonra farklı bir hastaneye gidip tekrar röntgen çektirdim ve çift taraflı kırık olduğunu söyledi doktor. (fibula alt uç ve arka malleol kırığı)

Şuan üzerinden tam 7 ay geçti ve 5.aya kadar sürekli ayrı vardı bendede. 2 ay alçıda kaldıktan sonra alçı çıktı ve 10 gün sonrasında tamamen basmaya başladım. 5.aya kadar topallamalar ve aksamalar sürekli devam etti. Bende de aynı şekilde bastığım zaman batma hissediyordum. Şuan çok sıkıntı çekmiyorum ama arada bir yine batmalar oluyor. Bunun sebebi de burkulmalarda çok fazla bağ yaralanması ve yırtılması oluyor. Senin ayağında muhtemelen kırık yoktur çünkü basabiliyorsun fakat bağ yaralanması ya da ödem oluşmuş olabilir.

Ortopediye gidip MR çekilmeni tavsiye ederim hocam. Ayrıca ben tedavi sürecim boyunca tek bir doktora gitmedim. Bulunduğun şehirdeki hastanede birden fazla ortopedici varsa hepsine görün ve mr sonucunu göster. Hatta farklı hastaneler varsa aynı şekilde göstermeye çalış. Sağlık bu ihmale gelmez. Tekrar geçmiş olsun.