Şimdi bi iki pitbull ya da dogo besleyen arkadas gelip " Tüm köpekler aynı değil vs vs diyecek "..
- Bak güzel kardeşim bu cins köpekler laboratuvar köpeğidir ! Yani doğal evrim ile yeryüzüne gelmemiştir !
- Bu köpekleri beslemedeki amacın ne onu bir sorgula ? ( Gösteriş mi, çok sadık diye mi, yalnızlığını azaltmak için mi? )
- Doğasında saldırgan olan bir hayvandır lütfen besleyen arkadaşlarada saygı duyuyorum ama çiftleştirmelerine karşıyım..
- Benim köpeğim hiç ısırmaz saldırmaz demeyin ! Bu köpeklerinde pskolojisi, yaratılış genleri vardır. Lütfen bilinçli olalım..
Merhaba, hayırlı kandiller.
-Bu dediğiniz hakkında herhangi bir bilgim yok, o yüzden es geçiyorum.
-Sadık oldukları, bahçeli olan evimi boşken en güzel şekilde koruyabildikleri ve tabiri caiz ise küçük yaşta yeğenlerimi gözüm arkada kalmadan onunla beraber bakkala gönderebildiğim için.
-Her köpek doğasında saldırgandır. Bu algıyı artık geçelim.
-10 yaşında Pars adında babası kangal olan bir köpeğim de var. Çok farklı kanallardan ulaştı bize -kapıda bulduk desek yeridir

- O da gayet saldırgan. Cins bir köpek olmadığı ve hep mahalle arasında büyüdüğü halde tanımadığı yahut alanını işgal eden, onun korumakla görevli olduğu alana yaklaşan herkese havlıyor, ileri giderse saldırma eğiliminde bulunuyor.
Yani demem o ki arkadaşım, her köpek saldırır. Bunun pitbullu, kanişi, kangalı yok. Sadece ve sadece yetiştirme tarzı ile alakalıdır. Bak sana ne diyeceğim. Bunu zamanında biri daha söylemişti televizyonlarda. Bana "süs köpeği" olarak adlandırdığın bir köpeği ver 2 - 3 aylık kadar, 1 yaşında bu videodakilerden daha saldırgan yapıp vereyim sana. İşte her şey tamamen yetiştirme tarzı ile alakalı.
Amerika'da Pitbull cinsi köpekler polis köpeği olarak görev alıyor. Aynı zamanda bebek bakıcılığında da iyiler. Biz yanlış yapıyoruz.
Videodaki kişi de umarım iyidir..
Herkese hayırlı kandiller tekrar.