maviuan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Madem köpeğin saldırganlığı yetiştiren kişiye bağlı.. Bu ailede büyüyen köpek neden sahibinin yüzüne saldırmış?

http://alkislarlayasiyorum.com/iceri...ldiran-pitbull
Sizin sorunuza altta ki arkadaşın açıklamasını bırakıyorum.

CanKzlsn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yaptığım yorumu okuduysanız yaptığım yorumda ÜRETİMİNE KARŞI DEĞİLİM AMA BİLİNÇSİZ ÜRETİMİNE KARŞIYIM DEDİM ne oluyor bu bilinçsiz üretim sıft PARA için köpeğini çiftleştirip 15-16 yaşındaki çocuklara satıp sattığı köpeklerin takibini vs yapmayanlar. Ama bu hayvanların doğası gereği çiftleştirilmesi aksi halde nesli biter. Sen çiftleştirirsin uygun koşulları karşılayan bir aileye sahiplendirirsin alan kişi çocuk sahibidir sosyal biridir köpeğe evladı gibi bakıyordur bu şekil üretimi yapılıp sahiplendirilir ise ülkemizde pitbull saldırılıarı minimuma iner.

Sahinond adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@eniyimagaza; hocam ben gelirim misafir olarak görürüm doğru söylüyorsunuzdur 35 pitbulu tutabilirsiniz. Çok iyi eğitmensinizdir anlıyorum. Lütfen anlayın ben bugunu düşünmüyorum siz olmadıgınızı düşünün o 35 pitbull bi anda sahiplendirmek zorunda kaldığınızı düşünün ..
Şu zamana kadar hiç birini sahiplendirmedik öyle bir hata da yapmam hepsine bakabilecek gücümüz var yardımlarla sağ olsunlar.
Pitbull Türkiye de yasak derler dimi hepsi SCR'li ve şuan belediye mama yardımı yapıyor.
Lütfen kulaktan bilgilerle gelmeyin diyorum bende o köpekleri o hale getiren bilinçsiz gençler ve insanlardır.
Bunları ayırt edin bu köpek bir canavar değil can can en saldırgan bir pitbull ile aynı alanda kaldım ısırdı beni de ama ben üsteledim bu duruma geldim.
Can onlar lütfen bilinçli davranalım.