Beslemiyorum bu tür köpek. Doğası gereği saldırgandır söyleminiz tamamen yanlış. Öyle bir şey yok. Nasıl getirdiyse öyle. Çocuğun olduğunda nasıl yetiştiriyorlar oyle oluyor ya. Bu da öyle işte.
İnsan ile hayvanları bir tutmak

Bir bebek doğduğunda ve büyüdüğünde insan öldürerek mi hayatta kalıyor ? Yada köpekler doğduğunda bir şeyler öldürerek mi hayatta kalıyor ? İkiside mama ile büyüyor fakat köpek büyürken ağzını ve dişlerinin ne işe yaradığını öğreniyor her tarafı kemiriyor sonrasında da malum işte. Ama bir bebek büyürken neyi yiyeceğini nasıl yapacağını öğrenebiliyor ve en önemlisi düşünebiliyor fikit üretebiliyor.. Hayvanlarda bu kadar beyin olsaydı zaten insanla eş değer olurdu ?
Hayvan doğada öldürerek ve yiyerek hayatta kalabilen bir canlı, doğduğu andan itibaren annesi babası ona göstermese bile saldırmak, ıssırmak, kemirmek vs vs bunların genetiğinde var ki arkadaşın dediği çok doğru, pitbull, doberman, dogo arjantin gibi köpekler özel üretim olarak dünyada varlar ki fahiş fiyatlara satılıyor orjinal ırk olanları.
Madem besleyeceksin köpek al bir pincher yada golden besle, yanına arkadaş olsun. Ama bu tür köpekleri besleyenin aklında ; ya güç gösterisi ; yada para vardır. Aksini iddaa edende bu işin ticaretini yapıyordur bu kadar nokta !
Bu videoda ki adama çok üzüldüm, kendisi hayatta mı acaba hala ?