Sahinond adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@eniyimagaza; @CanKzlsn; @Zalmoxis; ve nice kardeşlerim. Benim yorumumdan dolayı cahil ilan etmişsiniz saygı duyarım sizin gibi ileri görüşlü arkadaslara. Sizin hepinizin tek dediği şu değil mi " Biz köpeğimize nasıl eğitim verirsek öyle olur ? " Doğru bende yorumumda zaten belirttim açıkça dedim ki ADAM AKILLI BESLEYEN ARKADASLARA SAYGI DUYARIM.. Burayı okudunuz değil mi okumanız vs var kusura bakmayın ben cahilim tam anlayamadım..

Bu köpekleri çok güzel beslediniz kimseye saldırmıyor çok doğru. 2 gün sonra çiftleştirdiniz siz 5 tane daha pitbull oldu. onlarda çiftleşti vs vs gitti.. Siz öldünüz o genden gelen 60 pitbula 60 tane sizin gibi adam lazım. Bunun garantisini veriyor musunuz ? Ne demek istediğimi umarım anlamışsınızdır. Bende hayvan barınagında gönüllü hizmet yaptım siz değerli hayvan dostları Bizim en büyük gayemiz kedileri ve köpekleri bilinçsiz çiftleştirmeyin..

Umarım ben cahilimdir siz ileri görüşlü hayvan sever bilinçli insanlarsınızdır. İyi günler
Yaptığım yorumu okuduysanız yaptığım yorumda ÜRETİMİNE KARŞI DEĞİLİM AMA BİLİNÇSİZ ÜRETİMİNE KARŞIYIM DEDİM ne oluyor bu bilinçsiz üretim sıft PARA için köpeğini çiftleştirip 15-16 yaşındaki çocuklara satıp sattığı köpeklerin takibini vs yapmayanlar. Ama bu hayvanların doğası gereği çiftleştirilmesi aksi halde nesli biter. Sen çiftleştirirsin uygun koşulları karşılayan bir aileye sahiplendirirsin alan kişi çocuk sahibidir sosyal biridir köpeğe evladı gibi bakıyordur bu şekil üretimi yapılıp sahiplendirilir ise ülkemizde pitbull saldırılıarı minimuma iner.