Sahinond adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@eniyimagaza; @CanKzlsn; @Zalmoxis; ve nice kardeşlerim. Benim yorumumdan dolayı cahil ilan etmişsiniz saygı duyarım sizin gibi ileri görüşlü arkadaslara. Sizin hepinizin tek dediği şu değil mi " Biz köpeğimize nasıl eğitim verirsek öyle olur ? " Doğru bende yorumumda zaten belirttim açıkça dedim ki ADAM AKILLI BESLEYEN ARKADASLARA SAYGI DUYARIM.. Burayı okudunuz değil mi okumanız vs var kusura bakmayın ben cahilim tam anlayamadım..

Bu köpekleri çok güzel beslediniz kimseye saldırmıyor çok doğru. 2 gün sonra çiftleştirdiniz siz 5 tane daha pitbull oldu. onlarda çiftleşti vs vs gitti.. Siz öldünüz o genden gelen 60 pitbula 60 tane sizin gibi adam lazım. Bunun garantisini veriyor musunuz ? Ne demek istediğimi umarım anlamışsınızdır. Bende hayvan barınagında gönüllü hizmet yaptım siz değerli hayvan dostları Bizim en büyük gayemiz kedileri ve köpekleri bilinçsiz çiftleştirmeyin..

Umarım ben cahilimdir siz ileri görüşlü hayvan sever bilinçli insanlarsınızdır. İyi günler

İstanbulda oturuyorsanız sizi çiftliğe davet etmek isterim ne kadar çok pitbull bir arada görmenizi isterim.
Ben 35 tane pitbullu aynı hizada tutarım bunun garantisi de var davetimi kabul edin size o canavar denilen ve aslında küçük terier köpeklerden daha uysal olduklarını göstermek isterim.
Eğitim önemli lütfen cümlelerinizi dikkatli seçin daha önceki yanıtınız da adam akıllı besleyenlere lafım yok gibi bir cümle görmedim.
Bilinçsiz yazmayın lütfen amacım kimseyi kötülemek değil fakat siz tam içerisinde değilsiniz bunları sadece televizyon veya İnternet ortamından görüyorsunuz.