KÖTÜ KÖPEK YOKTUR KÖTÜ SAHİP VARDIR.
Şimdi bi iki pitbull ya da dogo besleyen arkadas gelip " Tüm köpekler aynı değil vs vs diyecek "..
- Bak güzel kardeşim bu cins köpekler laboratuvar köpeğidir ! Yani doğal evrim ile yeryüzüne gelmemiştir !
- Bu köpekleri beslemedeki amacın ne onu bir sorgula ? ( Gösteriş mi, çok sadık diye mi, yalnızlığını azaltmak için mi? )
- Doğasında saldırgan olan bir hayvandır lütfen besleyen arkadaşlarada saygı duyuyorum ama çiftleştirmelerine karşıyım..
- Benim köpeğim hiç ısırmaz saldırmaz demeyin ! Bu köpeklerinde pskolojisi, yaratılış genleri vardır. Lütfen bilinçli olalım..
Şimdi 2 pitbull besleyen birisi gelecek köpekler aynı değil ve her köpek saldırgan içgüdüsü taşıyor gibi konuşmuşsunuz.
Sayeniz ülkemizde çok olduğu gibi bir cahil kişilik daha gördüm.
Pitbull eğitmenliği yapan birisiyim sertifikam dahil bütün alanlarda yarışmalara katılıyorum ve ailemle beraber yaşıyorum. Sizin tabirinizle canavarlarla yaklaşık 9 senedir aynı evdeyim kardeşlerim onlarla uyuyor onlarla oynuyor sürekli sizde ki kafa ile düşünürsek şimdiye kadar hepsi ölmüştü.
Ben çok da eminim benim köpekleri 9 senedir kimseyi ısırmadı ve ısırmaz.
Köpeklerimi görmek isteyenler İstanbul da çay, iftar yemeği şekilde ağrılarım başımın üstünde yeri vardır.
Ben çok seviyorum bu Irkı ve amacım hiç bir zaman gösteriş olmadı. Bu kafayla olanlara da şaşıyorum size de şaşıyorum.
Bu konu hakkında daha çok bilgilenin sonra tatışlalım.
Köpek diyip geçiyorsunuz ama onlar benim ailem görmeyenler için..
Bunlara özenip yetiştirenler karanlık odalarda bekleyip kızgınlaştıran bunu marifet sayan insanlar var
Onlara diyeceklerim yok yapacaklarım var.