Sahinond adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şimdi bi iki pitbull ya da dogo besleyen arkadas gelip " Tüm köpekler aynı değil vs vs diyecek "..

- Bak güzel kardeşim bu cins köpekler laboratuvar köpeğidir ! Yani doğal evrim ile yeryüzüne gelmemiştir !
- Bu köpekleri beslemedeki amacın ne onu bir sorgula ? ( Gösteriş mi, çok sadık diye mi, yalnızlığını azaltmak için mi? )
- Doğasında saldırgan olan bir hayvandır lütfen besleyen arkadaşlarada saygı duyuyorum ama çiftleştirmelerine karşıyım..
- Benim köpeğim hiç ısırmaz saldırmaz demeyin ! Bu köpeklerinde pskolojisi, yaratılış genleri vardır. Lütfen bilinçli olalım..
günümüzde pitbullar sadece yaptığı kötü olaylarla gündeme geliyorlar diğer yönlerinide youtubedan bakabilirsin bir sürü pitbull ile ilgili video çeken kanal var bu köpeklerin doğasında saldırganlık var fakat bütün iş sahibinde bitiyor. İnsanların doğasında tecavüz olayları var diye mi kadınlara küçük bebeklere tecavüz ediyorlar? Bir sahip köpeğini nasıl yetiştirirse o köpek öyle büyür ben demiyorum saldırganlık duyusunu kaybeder ama saldırganlık duyusunu kontrol ettirmeyi öğretir. Ek olarak ben demiyorum ısıran pitbull haklıdır benim burada demek istediğim şey bu ısıran hayvana değil ısıran hayvanı eğitene bakıcaksın. Günümüzde 16-17 yaşınndaki gençlerin elinde bile pitbull var pitbulun çiftleştirilmesine karşı değilim ama bende bilinçsiz çiftleştirilmesine karşıyım.