bdemiraki adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Işık önemli, masa başında video çektiğinde kameranın yanlarından çekim alanına vuracak ışıkları, softboxları bi araştır fiyatları $ kuru ile artmış olabilir ama tam olarak senin çekimine ışık için birşeyler lazım olucak bunu bir maliyet yaz.
Kamera olarak Iphone6'nın işini görüceğini düşünmüyorum.DSLR makinalara bakabilirsin video konusunda başarılıları var, hem fotoğraf içinde kullanabilirsin, ben Canon100d kullanıyorum kit lensiyle birlikte.
Dışarıda çektiğim röportajlarımda mikrofon takıp ses kaydı yapmamıda sağlıyor.Sen içeride çekim yapıcaksın tabi o yüzden ışığın önemini söyledim, dış çekimlerdede önemli ama güneş ışığını bir tıkta olsa kullanabiliyoruz.
Tripodun varmış zaten green screed gerekebilir buda n11-gittigidiyor da satılıyor 50-200tl arasında.Arkana hareketli backgroundlar yapabilirsin.
Çok teşekkür ederim sanırım bazı detayları vermeyi unutmuşum. Masa başı derken sabit bir yer değil mekan-mekan gezip orada çalışan insanlar ve işletme sahibi ile görüşeceğim bu yüzden ek bir ışığa gerek duymuyorum. Arka plana da gerek yok şuan.Tek düşüncem kamera kaldı onun içinde önerdiğiniz makineye bakıyorum. Çok teşekkür ederim önerileriniz için.