Eğitimden memnun olduğunuzu duymak beni mutlu etti Hocam. Güzel yorumunuz için teşekkür ederim.
kuleli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dün kendisi ile 1.5 saat telefonda görüştün. Kafama takılan ve faydalı olacağını düşündüğüm süreçleri şuan denemekteyim. Ücrete göre çok iyi bir eğitim. Hesabınızdan çok emin bile olsanız verdiğiniz ücreti 1-2 ay içinde ufak bir değişiklike bile karşılayacaktır.
Fayda sağlayabildiğime sevindim Hocam. Zaten ana amacım Google'a boşa para ödenmesini engellemeye yardımcı olmak. Güzel yorumunuz için teşekkür ederim. Sonraki derslerde görüşmek üzere.

residents2000 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yıllardır farklı sektörler'de hesaplar yönetiyorum. Şuan kendimize ait 2 farklı hesap var ortalama 250,500TL günlük bütçeler. İşimi iyi yaptığımı düşünüyorum ama bir yerlerde eksik muhakkak vardır düşüncesiyle bu arkadaşın eğitimini denemek istedim ne kadar fark edebilir ki diye içimden düşünüyorum ama denemekte istedim. 1 saat deneyelim dedim ve 1 saat eğitim için telefonda görüşmeye başladık. tw ile bağlandı bir yandan anlatıyor bir yandan optimize yapıyor. Sağ olsun çoğunlukla bana not aldırdı süreyi çok verimli kullandık. Not yerine optimizeye devam etseydi aldığımız yolun çeyreğine ulaşamayacaktım. Zamanın su gibi akıp gittiğini burada gördüm. İşini iyi yapıyor, özellikle bilgisini aktarma konusunda çok iyi ben takdir ettim. Sanıyorum bi 4,5 saat daha eğitime devam edeceğim.