Merhaba uzun süre önce Oris telekoma üye oldum hiç bir şey imzalamadan hiç bir şey yapmadan hesabımı iptal ettirmek istediğimi söyledim ve dilekçe yazmamı söylemişlerdi yazdım faxladım sonra bir takım sıkıntılar oldu telefonumu satmak durumunda kaldım iki adet hattım olduğu için birini sadece resmi yerlerde kullandığım için kısa süre takma gereği duymadım lakin o kısa süre uzun sürdü yeni telefon aldım çift simi taktım ve mesaj geldi 28x(küsür) Tl borcunuzu ödeyin hakkınızda icra takibi başlatılacak aradım söyledim ben iptal ettim niye böyle bir şeyle karşılaştım 1mbps bile internet kullanmadım bu nasıl olur? diyor ki biz sizi aradık açmadınız onun için hesabınızı iptal edemedik

dedim açmadıysam bir sıkıntı vardır mail adresi falan aldınız mail atsaydınız, yok işte icra takipi başlatacağız bu borcu ödemeniz lazım, dedim siz başlatın bende şimdi savcılığa ve Tüketici hakem heyetine başvuracağımı hakkımı arayacağımı söyledim olayın üzerinde 7 ay geçmesine rağmen her hangi bir icra, doysa takibi vs. başlatılmadı aradığımda telesekreter isim soyisim söylüyordu şimdi onu bile söylemiyor
Bunların felsefesi belli ses çıkarmayan olursa gözlerini korkutup alıyorlar parayı ancak ses çıkartan olursa konuyu kapatıyorlar başınıza gelirse bilginiz olsunuz.
Ek : Şikayet varda ki şikayetlere bakın

;
https://www.sikayetvar.com/oris-telekom