Arkadaslar yurtdisinda yasayanlar PM ile adres verebilirim Özellikle almanyada yasayanlara...
Ben 38 yasindayim tahmini orta okul birinci sinifta basladim sigaraya yani 12 veya 13 yaslarinda basladim ve hic birakmadim....
Suan almanyada yasiyorum bundan 4 sene önce bir doktor tavsiye ettiler sigarayi kesin birakiyorsun ilk seansta dediler... inanmadim
cok ufak bir ücreti vardi. evimden 500km kadar uzakta idii, gittim ve doktor kendi hazirladigi bir ilaci anlatti sonra o ilaci yaklasik sag kulagima 8tane igne vurdu sol kulagimada 8 igne vurdu sonra "hadi git gecmis olsun sigarayi biraktin " dedi Aklima ilk gelen sey tühh hem okadar yol geldim hemde verdigim para da bosa gitti diyerek kendi kendime konusarak ciktim eve geldim ve suan 4 sene oldu sigra icmiyorum doktordan ciktim arabaya bindim 500km yol gittim bir defa dahi aklima gelmedi sigara , misafirler ,arkadaslarim yanimda icerlerdi yeminle hic canim istemedi... Hatta arkadaslar bazen bana sigara teklif ederlerdi istemsiz sekilde hayir derdim sigarayi biraktigimi dahi aklima gelmedi, canim istemedigi icin biraktigimida unutumutum...
Keske doktor türkiyeyede gelse... kac kisi sigara birakir onun sayesinde.
ve suan 4 seneyi doldurdum halen icmiyorum bir duman dahi cekmedim....
Pm ile adres verebilirim Almanyada veya cevre ülkelerde yasayanlar icin iyi bir secenek..