x0rz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, küçüklüğümden beri hep yazılım işleriyle uğraşıyorum. Şuana kadar C#, C++, PHP, MySQL, Pawno gibi dillerle çalıştım ve Server işleriyle de uğraştım. C++ çok fazla hakim olmadığım için ileri düzey bir işlem yapamıyorum ama diğer dilleri orta düzey kendi ihtiyaçlarımı karşılayacak kadar kullanabiliyorum. Bu bilgilerimle internet üzerinden nerelerde gelir sağlayabilirim acaba ? Biraz internet üzerinden araştırma yaptım kodlasat gibi siteler buldum ama pek aktif olmadığını gördüm. Bu tarz alternatif siteler var mıdır veya ne yapabilirim de bu platformda kazanç sağlayabilirim.

Bu arada lise son sınıf öğrenci olduğumu da belirteyim. (1 sene kalmasaydım şimdi üniversitede olacaktım )
Benim aklıma şunlar geldi: Yazılım üzerine makale yazabilirsin, birinin internetteki sağ kolu olabilirsin.(Araştırmalar gibi konularda yardımcı, data girişi gibi), yazılım ödevleri yaptırmak isteyen kişilere yardımcı olabilirsin.

Aktif olan başka siteler var da güvenli bir sistemi olduğunu düşünmüyorum. Yine de birkaç tane yazayım: sadeceon, bionluk, othersapp

Bu arada benim önerim ileriki yıllarda kendini mobil uygulama dillerinde geliştirmen olur. 20 yıldır üniversitelerde PHP öğretiliyor, bir proje konusu açıyorsun, piyasa öyle ki 3 aylık iş için bin tlye yaparım diyor.