hocam seo url açtığınızda hallolacaktır ekstra bir modül almanıza gerek yok eğer çok ciddi bir rekabet içerisinde değilseniz. Benim daha önce kurduğum opencart temalarda seo url açma yeterli oldu şuan dijital baskı sektöründe neredeyse yani demem şuki hiç gerek yok bence. hemde HİÇ hocam
tesekkurler hocam, peki anasayfa iletisim gibi sayfalarin linklerini nasil duzenleyecegim, seo url de bir turlu yapamadim...
ileride seo calismasi yaptiracagim tamamen siteyi yayina actigimda, modulun zarari ne olabilirki, dediginiz gibi gerek yok ise,
Değil hatta tavsiye etmiyorum hazır SEO modüllerini.
Modüllerde yapılan optimizasyonların hepsini manuel olarak ayarlamanız lazım tabi anlıyorsanız.
hocam suan herhangi bir urrun yuklu degil ham site kurulumu yapildi urun ekleme yapmadan once seo modul alsam mi diye dusunuyorum
SEO Modülü olmadan olmaz bence .
Demo inceleyebilirsiniz. beğenirseniz PM gönderin yardımcı olmak isterim. Kullanıcı : demo Şifre : demo
tesekkur ederim bu seo modulu taniyorum, tamamen turkceye cevrilmis peki bunu alsak guncelleme olayi nasil olacak, opencart tan aldigimizda gelistirici guncelleme yayinladiginda direk indirebiliyoruz.