harbi kralsın reis helal olsun api veriyon mu abi ?
Sana API yok başka kapıya kalleş adamlara API yok hadi 1K 5TL taban fiyat göre işine geliyorsa birader
Senin geçtiğin yollardan herkes geçti kardeşim. Sabır ve istikrar herşeyin başında geliyor. Önceliğini derslerini vererek okulu bitirmeye odaklan. Ne yazık ki üniversiteyi kazanıp bitirdiğinde mesleğe girmekte zor olacak. Bu işlemleri kolaylaştırmak tamamen sende. Ne kadar bilgi birikimin olursa o kadar iş bulma noktasında işin kolaylaşacaktır.
Biraz kendimden örnek vereyim, liseyi sıkıntısız bitirdim diyemem ama sınıf tekrarı yapmadan bitirdim. Üniversiteyi lise bittikten tam 3 yıl sonra kazandım. Bak kocaman 3yıl. Arkadaşlarım maksimum benden 1 yıl sonra üniversiteyi kazanıp bölümlerine yerleştiler. Ama hiç biri istediği bölüme yerleşemedi. 3 yıl boyunca girmek istediğim bölüm Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümüydü. Denedim olmadı. Baba mesleğim seyahat acentası (otel satışı, uçak bileti, kongre vs. organizasyonu gibi) işletmeciliği idi. Bende madem istediğim bölüm olmuyor o halde baba mesleğine yöneleyim dedim. 2014 yılında 2 yıllık Turıizm ve Otel işletmeciliği bölümünü kazandım ve ikinci öğretim olarak dersler başladı. Tabi üniversiteyi kazanmadan önce diyordum ki "Üniversiteye gireyim öyle bir inek olacağım ki düşük ders notum olmayacak". Öyle de oldu. 2 yıllık eğitim boyunca sürekli bölüm birincisi olarak dönemleri tamamladım. Bunu çok büyük etkisi oldu, ikinci öğretim olduğumuz için harç parası yatırıyorduk ben sadece 1 kere harç parası yatırdım ve dereceye girdiğim için üniversite %80'e yakınını iade etti ve bir sonraki dönemlerde %20 lik bir tutar harç parası ödedim çerez parası kadardı. Daha sonra 4 yıllığa tamamlamak istedim. Okuldan gelen puanla aynı üniversitenin Turizm fakütlesine geçiş yaparak 4 yıllık öğretimimide tamamladım ve 4lü puan sisteminde 3,10 ortalama ile mezun oldum. Açıkcası bende babamın yüzüne bakamıyordum ama bu üniversitedeki başarım sayesinde o geçmişteki başarısızlığımı yendim ve başımı hiç bükmedim.
Üniversite yıllarında ailemden çok az destek aldım. Çünkü para kazandıran web projelerim vardı. İnternet sektörünü hiçbir zaman aksatmadım hem okul hem web işleri sürekli devam etti. İyi kide etti. Şimdi soracak olursan turizmde mi çalışıyorsun diye

Hayır. E-ticaret danışmanlığı yapmaktayım.
Bu kadar uzun neden yazdım sonuç olarak; ülkemizde ne yazık ki okuduğun bölüm %100 sana para kazandıracak diye bir şey yok. Kendi yolunu senden başkası çizemiyor. Ne üniversite nede aile. Ha ailen zengindir ona diyecek birşeyim yok ama ailenden de gelen bir kaynak yoksa yapacak birşey yok kardeşim iş başa düştü. Daha yolun başındasın gönlünü ferah tut ve liseni bitirmeye bak ve üniversitede hangi bölümü okumak istediğini düşün ona göre çalış.
Yazılım e ticaret tarzı İstiyorum xml CSS tarzı yazılım öğrenmek opencart wordpres tarzı şeyler öğrenip ek kazanç elde etmek istiyorum Allah nasip ederse iş arıyorum kendime instagram biraz uzak durmak istiyorum