Yeni başladık

***Menü olayı kesinlikle bir e ticaret paketinde en önemli unsur. Şimdi herkes mobilden alınıyor diyor ama ben pc den alıyorum. Opencartta mega menü modülü var mutlaka bilirsiniz. Kendi sitesinde 20usd gibi bir rakam ama inanılmaz siteye hava katan bir yapısı var. Bence menü olayını gözardı etmeyiniz.

***Bayilik olayında indirim oranı sabit olmamalı bence. 3 birim ile bu olayı çözmek çok zor. İndirim olayını ( eğer sabitse 10 -20 -5 gibi) aynı baremlerde alım yapanları veya aynı baremde olmayanları bir arada değerlendirmemiz gerekiyor. Kişi veya firmaya özel kasada iskonto yapısı olmalı.

***Fatura modülünüz varmıydı göremedim.

***Raporlama olayı çok önemli. Uzun zamandan beri alım yapmayanların raporu, veya hangi ürün gruplarından ne kadar alım yapmış bunu nasıl yukarı çekebiliriz diye kendimize sorma durumumuz olmalı. İlave iskonto ile müşteriyi siteye tekrardan çekebilme durumu gibi hesaplamaları görebileceğimiz bir rapor olayını mutlaka arka planda bulundurun. Piyasada rakip çok aldığı fiyata satan var nerdeyse. Gel gel ürünü ile bir noktaya kadar gidilir orası ayrı bir konu

Diğer konu için size özelden ulaşacağım. Vakit kaybı olarak görmediğimi bilmenizi isterim.