Merhaba herkesin dilinden düşmeyen "w*rez hocam" - "w*rez scripti satıyorsunuz" - "sattış hakkınız var mı" -"çalıntı bu" sözleri için genel bir açıklama geçeyim

Scripti solix ten devr aldım çöptü dökülüyordu hiçbirşeyi çalışmıyordu alan olduysa ondan bilecektir zaten nasıl birşey olduğunu. Ben gece gündüz uğraşıp bu scripti nereden nereye getirdim bazı gerizekalı arkadaşlar Adminde kullanılan temayı değiştirmediğimiz için hani hiçbirşey değiştirmemişsiniz diyor Yahu saf kardeşim bootstrap denen tema default tema ben oraya gidip özel tema çizecek halim yok perfecte benzetmeye çalışıyorum zaten heryeri. Altyapıyı sıfırdan düzenledim solix in scripti 10 oto beğenide tıkanırken 20-30 a kadar götürüyor şuan script sunucunuza bağlı olarak. Ama siz hiçbirşeyden anlamadığınız için 0-3 yaş çocuk grubu olaraktan solix in ki işte herşey aynı diyorsunuz Size burada tek tek ayrıntılı dosyalardaki çözülen hataları vb. sunardım fakat sizin gibi gereksizlere ayıracak vaktim yok.

Burada yatan bir emek var ödenen paralar var.

Hala satan varsa 3 kişiyi savcılığa verdim şuan zaten çalıntı tema + haksız satış.

Hala anlamayıp satışa devam eden kişiler var ise üşenmeden gider dosya açtırırım

Sayg.