Oradan_Buradan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Neredeyse tüm piyasadaki E ticaret paketlerini incelemiş ve bazıları direk kullanmış birisi olarak ufak bir yorum yapmak isterim. Konuyu baltalamak değil derdim bu özellikle belirtiyorum.

E-Ticaret Sistemi içerisinde olanlar:

Ürün Modülü; ( Her pakette olan bir durum)
Kategori Modülü; ( Her pakette olan bir durum)
Kargo Modülü; ( Her pakette olan bir durum)
Kampanya Modülleri: Kampanya modülü genişletişebilir mesela 3 Al 2 Öde, 2 ürün alanada 2. yarı fiyatına, kampanya tarih sınırlandırma vb.
Kupon Kodu Modülü: ( Her pakette olan bir durum)
Hediye Çeki Modülü; ( Her pakette olan bir durum)
Mail Şablon Modülü; ( Bu beni cezbetti mesela mail şablonuna direk müdale edebiliyorsak süper )
SMS Modülü; ( Sektördeki baba yazılımların hepsinde olan durum)
Kargo Entegrasyon: ( Sektördeki baba yazılımların hepsinde olan durum)
Seçenek Modülü; ( Sektördeki baba yazılımların hepsinde olan durum)

Müşteri Yönetim Modülü;
Yönetici Yönetim Modülü; ( Büyük çaplı E ticaret sitelerin kullandığı bir durum ama bu durum küçük çaplı e ticaret sitelerinde paket fiyatına direk etki edeceğinden dolayı sıkıntı olabilir fiyat bakımından
Müşteri Gruplama Modülü; ( Bayilik sistemi mantığında ise veya sadakati arttırmak amaçlı olması gereken bir durum)
Hızlı Sipariş Ekleme Modülü; ( Sektördeki baba yazılımların hepsinde olan durum)

Sıkça Sorulan sorular Modülü ( FAQ );
Tüm Bankalar SanalPos Modülü; ( Sektördeki baba yazılımların hepsinde olan durum)
IPara Modülü; ( Standart modül)
PayTR Modülü; ( Standart modül)
Shopier Modülü; ( Standart modül)
Iyzico Modülü; ( Standart modül)
Ürün İade Takip Modülü; ( Sektördeki baba yazılımların hepsinde olan durum)
Excel Export, Import Modülü; ( Sektördeki baba yazılımların hepsinde olan durumolursa openoffice de iyi olurdu
Gelişmiş XML Çıktı Modülü; ( Sektördeki baba yazılımların hepsinde olan durum)
Gelişmiş Banner Yönetim Modülü; ( Sektördeki baba yazılımların hepsinde farklı bir şekilde olan durum)

Abonelik Modülü;
Toplu Mail Modülü ( Api ile çalışabilirsiniz ); ( Olması gereken bir durum)
Sepet Hatırlatma Modülü; ( Sektördeki baba yazılımların hepsinde olan durum).
En Çok Satanlar: ( Sektördeki baba yazılımların hepsinde olan durum).
Destek Talebi Sistemi; ( Sektördeki baba yazılımların hepsinde olan durum).
Beden Tablosu Modülü; ( Sektördeki baba yazılımların hepsinde olan durum).
Gelişmiş Tema yönetimi; ( İlk etapda başlangıç için azda olsa kesinlikle olması gereken bir durum)

Aşağıdaki Muhasebe entegrasyon olayı küçük çaptaki firmalar için tuzluya kaçıyor. Bu firmanın imkanına göre isteyeceği durum. Sadece mikro entegresi için 2000 tl isteyen firmalarıda biliyorum.

Hazır Entegrasyonlar;
Nebim Winner
Nebim V3
Logo Tiger
Vega
Hazırlanacaklar;
Paraşüt
Netsis
Zirve

Güncelleme: ( Bu olay süper)
E-Ticaret sistemimiz için hazırladığımız özel stok takip yazılımı mevcuttur.
Stoklarınızı Masaüstü yazılımında tutup otomatik olarak E-Ticaret siteniz ile eşleştirebilirsiniz.

Stok Takip ve Hızlı Satış Programı: ( Bu olay süper)
Ürün, Renk, Beden, Kilo, Metre, Depo Kodu, Raf Kodu, Alım Irsaliyesi, Satış Irsaliyesi, Ürün Takip gibi işlemleri yapmaktadır.

Müşteri Aktarımı;
Ürün Aktarımı;
Sipariş Aktarımı;

Şimdi bana göre olması gereken veya varsada okumamış olabilirim.

***Sanal mağaza entegrasyonunu göremedim ( GG, N11, FACEBOOK MAĞAZA)
***Varyant olayını tam teşekküllü yapacaksınız süper olur.
***Kombin modülünü tama teşekküllü yapacaksanız süper olur. ( Bununla alakalı isterseniz özel mesaj atabilirim.)
***Bayilik sistemi gibi bir işleyiş yapacaksanız eğer mutlaka adet ve koli fiyatını göstermeniz gerekiyor. Toptan satış yapan firmaların en büyük sorunlarından biri bu. Bayilik koduna göre özel iskonto tanımlanmalı
***Kasaya git dediğin de hatırlatma Pop up modülü olmalı. Bu pop up da günün ürününü hatırlatmak veya ve sonda sepete ekle olayının olması gerekiyor. Burada sadece tek ürün bu şekilde fairy bulaşık tableti 3 adet promosyon ürününün bir günde 6300 adet satıldığını bizzat görmüşlüğüm var.

Merhaba, Yorumunuz için teşekkür ederim.
Zaten buraya henuz tamamlandi demeden konu açmamın sebebi sizlerden destek istememdir.

Yazdığınız mesaji zevkle okudum ve kesinlikle baltalama olarak algılamadım zaten bu konu bir satis konusu değil sizlerden destek isteme amaci ile acilmis bir konu.

1 numarali yazınız;
Pazar yeri entegrasyonları hakkında konuyu acarken bende gözden kaçırmışım. Suanda hepsiburada ve n11 pazaryeri modulleri mevcut. Ilerleyen zamanlarda amazon ve diger sanal mağazaların modüllerini de ekleyeceğiz.

Bayilik sistemi ile ilgili henuz bir calisma yapmadik ama yapilmasi gereken bir islem haklisiniz ( not aldim )

Bayilik degilde musteri gruplarına gore ozel iskonto yapilabilir bir şekilde ayarlamistik

Ornek bünyemizde olan bir bayan dış giyim markasi magazalari icin vip kart sistemi yapmıştı.

%20, %10, %5 indirimli olarak 3 çeşit karti vardi.
Bizde bunu düşünerek..
Musteri gruplandirmalarina % indirim girilebilir sekilde dizayn etmistik. ( Eski sezon ve Kampanyali urunlerde iskonto uygulamama kurali olusturmustuk )

Dahada gelisecek hersey zamanla

Sepet popup hatirlatma kismi icin yine notumu aldim.

Kombin yaziniz ile alakali ornek verebilirseniz cok memnun olurum.

Zaman ayırdığınız icin tesekkur ederim.